Για ακόμη μια χρονιά τα φιλοξενούμενα παιδιά αλλά και κάποιοι από το προσωπικό, ως συνοδοί, της πρώην Παιδόπολης, απόλαυσαν μια ιστιοπλοϊκή ημέρα.

Χάρη στο μέλος του Σωματείου μας, «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας», κύριο Γεώργιο Περιφεράκη και ιδιοκτήτη του ιστιοπλοϊκού σκάφους «ΙΤΑΝΟΣ»,  ενεργοποιήθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας και μαζί με άλλους τρεις ιδιοκτήτες και συνολικά με πέντε ιστιοπλοϊκά σκάφη, οργάνωσε μια αξέχαστη ιστιοπλοϊκή εκδρομή, εκφράζοντας την Έμπρακτη Αγάπη τους για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας (πρώην Παιδόπολη).

Το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας», ευχαριστεί θερμά το Ν.Ο.Κ. και τα μέλη του, ιδιοκτήτες ιστιοπλοϊκών σκαφών: τον κύριο Δημοσθένη Βαρδαβούλια με το σκάφος «ΑΙΓΛΗ», τον κύριο Θεόδωρο Γιαννακούδη με τα σκάφη «ΔΑΝΑΗ» και «ΚΑΤΕΡΙΝΑ», τον κύριο Δημήτρη Πιτάζη με το σκάφος «ΚΑΛΛΙΣΤΩ» και ιδιαίτερα τον κύριο Γεώργιο Περιφεράκη με το σκάφος «ΙΤΑΝΟΣ».

Όλους τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε για τη διάθεση του χρόνου, του εξοπλισμού και των γνώσεών τους που μοιράστηκαν, για την ιστιοπλοΐα και για τη θάλασσα, με τα παιδιά και τους συνοδούς των, με κέφι και άψογο επαγγελματισμό.

Παρακολουθείτε τις δράσεις και το έργο μας στην ιστοσελίδα μας www.filoipaidopoli.weebly.com και στο facebook «Φίλοι Παιδόπολης», ή επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6947184264 Πρόεδρος: Παναγιώτης  Αγαπητός και 6944216083 Γενική Γραμματέας:  Μαίρη  Κωσταράκη.  

 

Για το  Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου

«Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας».

 

          Ο  Πρόεδρος                                           Η Γενική  Γραμματέας

Παναγιώτης   Αγαπητός                                   Μαίρη   Κωσταράκη