Τα πυρά του προς εκείνους που οδήγησαν τον ΑΟΚ στην τραγική, όπως την χαρακτήρισε κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ομάδα, εξαπέλυσε ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας των «Αργοναυτών» Πέτρος Πετρόπουλος, ενώ έστρεψε τα βέλη του και κατά του Καναδοϊρανού επιχειρηματία, Άλεξ Χαντιντάγκι

 

«Η ομάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Μιλάμε για μία τραγική εικόνα. Μία εικόνα διάλυσης. Σίγουρα ευθύνονται κάποιοι», λέει ο κ. Πετρόπουλος. 

 

«Οι Καβαλιώτες πίστεψαν σε κάποιους και αναφέρομαι στον κ. Χαντιντάτζι ο οποίος ήταν διατεθειμένος ως φερόμενος επενδυτής να αναλάβει τις τύχες τις ομάδας. Δυστυχώς, τα πράγματα τα οδήγησε σε μία έκρυθμη κατάσταση» συμπληρώνει ο κ. Πετρόπουλος.

 

«Ευθύνονται αυτοί, οι οποίοι βγήκαν στην κοινωνία της Καβάλας, όπως ο κ. Χαντιντάτζι και μοίρασε υποσχέσεις. Αλλά φταίνε και κάποιοι άλλοι. Εκείνοι που τον στήριξαν. Ελπίζω ότι ο Θεός την τελευταία στιγμή θα φωτίσει ορισμένους να φύγουν με αξιοπρέπεια διότι δεν έχουν τύχη σε αυτή την πόλη. 

 

Όταν ο ΑΟΚ πριν από μερικούς μήνες πανηγύριζε την άνοδο στη Super League 2, αποτέλεσμα της τεράστιας προσπάθειας των Αντωνίου, Κατσαμακίδη, Δεληκάρη σήμερα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Είναι λυπηρό η κατάσταση σήμερα να είναι σε αυτό το επίπεδο», καταλήγει ο Πέτρος Πετρόπουλος.

 

*Στην φωτογραφία ο Πέτρος Πετρόπουλος με τον Αντώνη Αντωνίου