Μπροστά στις 26/6 διαδίδουμε στη νεολαία τις θέσεις μας για τα ναρκωτικά, αγωνιζόμαστε για μια άλλη στάση ζωή. Με πρωτοβουλία των μαθητικών οργανώσεων της ΚΝΕ ΑΜ-Θ διοργανώνεται μια πολύμορφη δραστηριότητα μπροστά στην ημέρα ενάντια στα ναρκωτικά. Μέσα από αθλητικές δραστηριότητες και συναυλίες επιδιώκουμε να γνωρίσουμε πολλούς νέους και να αναδείξουμε τον ρόλο των ναρκωτικών σήμερα. Επιθυμούμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς που θέλουν τη νεολαία σε καταστολή. Να το ξέρουν καλά ότι τη νεολαία-τα παιδιά της εργατικής τάξης- θα τη βρίσκουν μπροστά τους κάθε φορά που κάνουν σχέδια σε βάρος του λαού.

 

Στη Δράμα στις 26/6, 10.00 θα πραγματοποιηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στο εθνικό στάδιο, ενω στις 19.30 την ίδια μέρα θα γίνει η βράβευση των νικητών του τουρνουά και μαθητική συναυλία στον δημοτικό κήπο.

 

Στην Καβάλα στις 25/6, 16:30 θα πραγματοποιηθεί τουρνουά beach volley στην Καλαμίτσα και στις 26/6, 19:00  θα παρουσιαστεί η νέα έκδοση των θέσεων του ΚΚΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά στην πλατεία Καπνεργάτη.

 

Στην Ξάνθη στις 26/6 θα πραγματοποιηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στην Ασπίδα.

 

Στην Κομοτηνή στις 26/6, 18.00 θα πραγματοποιηθεί τουρνουά μπάσκετ 3on3 στο προαύλιο του 3ου δημοτικού σχολείου και συζήτηση.

 

Στην Αλεξ/πολη   στις 26/6, 16.00 θα πραγματοποιηθεί τουρνουά beach volley στην παραλία του ΕΟΤ και το βράδυ πανεξόρμηση στην παραλιακή οδό.