Το Επιµελητήριο Καβάλας µέλος του δικτύου στήριξης επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο της προγραµµατισµένης δράσης του και µε στόχο να είναι πραγµατικός αρωγός και σύµβουλος στις επιχειρήσεις µέλη του, σε συνεργασία µε την διεθνή εταιρία Συµβούλων Ανάπτυξης Manager’s office (www.managersoffice.net) διοργανώνει µία σειρά ∆ΩΡΕΑΝ εφαρµοσµένων σεµιναρίων, που θα απευθύνονται σε µέλη του.

Το πρώτο στη σειρά, από αυτά, θα πραγµατοποιηθεί την Τρίτη 16/06/2015 και ώρα 18.00 – 21.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιµελητηρίου (Οµονοίας 50, β΄ όροφος), µε θέµα: «Εφαρµοσµένη ανάπτυξη σε ξένες αγορές – Εξαγωγές».

 

Από τη συνδιοργανώτρια εταιρία θα παρουσιαστούν εφαρµοσµένες διαδικασίες για άνοιγµα σε ξένες αγορές (Ευρώπη, Ασία, Λατινική Αµερική, Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής ) καθώς και όλο το κύκλωµα ανάπτυξης.

Το άνοιγµα σε ξένες αγορές προϋποθέτει στρατηγική και µεθοδευµένες κινήσεις καθώς και ενηλικίωση του κάθε υποψήφιου πελάτη πριν το τελικό deal.

Θα αναπτυχθούν όλα τα βήµατα της στρατηγικής (pre sales, sales, ordering + cross selling)

 

Το Επιµελητήριο καλεί όλα τα µέλη του να συµµετάσχουν και, παράλληλα, να δηλώσουν και το ενδιαφέρον τους για όποιο άλλο θέµα, θα εµπλούτιζε τη θεµατολογία των σεµιναρίων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2510 222212, αρµόδια κα Σ. Μαυροµµάτη (εσωτ. 4) κα. Κ. Καραγεώργη (εσωτ. 11) e-mail:[email protected], website: www.kcci.gr

 

Ο Πρόεδρος Άγγελος Τσατσούλης