Στην Καβάλα και στο ξενοδοχείο Λούση πραγματοποιείται από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου το Ογκολογικό Συνέδριο Βορείου Ελλάδος, σε συνδιοργάνωση της Ελληνικής Εταιρίας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και της Παθολογικής Ογκολογικής Κλινικής του «Θεαγένειου» Νοσοκομείου, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας.

Φέτος οι θεματικές ενότητες καλύπτουν σύγχρονα θέματα στο χώρο της Κλινικής Ογκολογίας όπως θεραπεία συμπαγών όγκων, υποστήριξη ογκολογικών ασθενών καθώς και νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση διαφόρων μορφών νεοπλασματικών νοσημάτων. Επιπρόσθετα, θα υπάρξει και παρουσίαση κλινικών περιστατικών που θα συζητηθούν στο βήμα ειδικευομένων 
Στόχοι του Συνεδρίου είναι η βελτιστοποίηση της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων ειδικοτήτων, καθώς και η συνεχής επιστημονική ενημέρωση στο πεδίο της Κλινικής Ογκολογίας, προϋποθέσεις απαραίτητες για καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες στον ογκολογικό ασθενή. 
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από ομιλίες ειδικών στο χώρο της ογκολογίας και θα παρουσιαστούν αποτελέσματα ερευνών που αποκαλύπτουν διαρκώς νεότερα ιατρικά δεδομένα. 

 

Αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να δείτε εδώ:

http://events.gr/programs/oncoprog2015.pdf