Ανακοινώθηκε ότι η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Α.Μ.Θ., αποτελούμενη από 290 μέλη, που υπηρετούν ως στελέχη σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία το Σάββατο 06-06-2015 και από ώρες 12.00΄-14:30΄, την 21η Ετησία Εκλογοαπολογιστική της Συνέλευση, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «CHRIS&EVE»  στη Κομοτηνή, η οποία συνέπεσε χρονικά με τη συμπλήρωση 20χρόνων από την ίδρυσή της.

Τις εν λόγω εργασίες χαιρέτησαν ο μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής  Παντελεήμων, ο βουλευτής Ροδόπης και πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Δημόσιας Τάξης της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης,  ο βουλευτής Έβρου και επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Τάσος Δημοσχάκης, ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Πολιτειάδης, ο αναπληρωτής γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής της Α.Μ.Θ., ταξίαρχος Μάκης Κοσκερίδης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών ΕΛΑΣ Γιάννης Κατσιαμάκας, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης Παναγιώτης Χατζηδημητρίου, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Ισαάκ Μουστακίδης.

         Στα πλαίσια των ως άνω εργασιών πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση από τον πρόεδρο της Ένωσης, Α/Α΄ Αναστάσιο Δραγουδάκη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, σχετικά με τα τρέχοντα συνδικαλιστικά ζητήματα δεδομένης της δημοσιονομικής οικονομικής κρίσης της Χώρας, σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις στο Σώμα, ακολούθησε ενημέρωση επί των δικαστικών διεκδικήσεων της Ένωσης από την νομική μας σύμβουλο, αναγνώσθηκαν τα πεπραγμένα (Διοικητικός Απολογισμός), ανακοινώθηκε ο Ισολογισμός του Οικονομικού Έτους 2014-2015 και ολοκληρώθηκε με την έγκριση ομόφωνου ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ με τα βασικότερα Θεσμικά, Οικονομικά και Ασφαλιστικά μας Αιτήματα.

         Ταυτόχρονα με τις εργασίες πραγματοποιήθηκαν μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τρεις (3) βραβεύσεις συγκεκριμένα του Αντιστράτηγου ε.α. ΣΑΛΑΜΑΓΚΑ Γεώργιου τέως Γενικού Περ.Αστυν.Δ/ντη ΑΜΘ και του Υποστράτηγου ε.α ΓΚΟΔΟΣΙΔΗ Γεώργιου τέως Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης για την πολυετή προσφορά τους στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ και την κοινωνία καθώς και του Ταξίαρχου ΚΟΣΚΕΡΙΔΗ Αβραάμ Αναπλ.Γενικού Περιφ. Αστυν.Διευθυντή Α.Μ.Θ. και Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας για την 17χρονη αδιάλειπτη προσφορά του στο συνδικαλιστικό κίνημα των Αξιωματικών της Αστυνομίας.

Τέλος, την ίδια ημέρα και από ώρες 10:00΄ έως  18:00΄  με πρωτόγνωρη, καθολική συμμετοχή των μελών διενεργήθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων Εκπροσώπων-Αντιπροσώπων της Ένωσης στα διάφορα θεσμοθετημένα όργανα, ενώ τις επόμενες μέρες τα νέα μέλη του Δ.Σ. πρόκειται να συγκροτήσουν το νέο Προεδρείο (κατανομή αξιωμάτων).