Στη Θάσο βρέθηκε την Δευτέρα (12/7) ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Χρήστος Μέτιος όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο και συμμετείχε σε σύσκεψη με αντιδημάρχους και στελέχη του Δήμου Θάσου στο «Καλογερικό».

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Θάσου, στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εξέλιξη των έργων της Περιφέρειας ΑΜΘ στο νησί, καθώς και την ωρίμανση και κατάθεση προτάσεων ένταξης και χρηματοδότησης έργων από την Περιφέρεια ΑΜΘ. Ειδική αναφορά υπήρξε στην τουριστική προβολή της Θάσου από την Περιφέρεια ΑΜΘ και οι δυνατότητες βελτίωσης της.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Δήμου Θάσου οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιακών και Πολεοδομίας Σταύρος Τσολάκης, Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Ευστράτιος Πυρήνας και οι Διευθύντριες Τεχνικών Υπηρεσιών  Δήμητρα Αργυρού και Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Παναγιώτα Γεωργίτση.

 

Επίσης συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Δημήτρης Μανίτσας και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Κωνσταντίνος Μανίτσας.

 

Ο Δήμαρχος Θάσου ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για την επίσκεψή του στη Θάσο και για το ενδιαφέρον του, ανανέωσαν δε το ραντεβού για μια πιο αναλυτική συζήτηση των ζητημάτων που αφορούν τη Θάσου, παρουσία περισσοτέρων υπηρεσιακών στελεχών, το φθινόπωρο του 2021.

 

Δείτε Φωτογραφίες από τη συνάντηση: