12ο Δημοτικό Σχολείο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής γηπέδων μπάσκετ στον αύλειο χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου, με το βάψιμο των δαπέδων και την τοποθέτηση των μπασκετών.

Επιστολή προς την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας-Θράκης απέστειλαν οι γονείς της Α τάξης του 2ου ΔΣ Καβάλας.

«Το σχολείο θα παραδοθεί στον Δήμο, ώστε να επαναλειτουργήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου», δήλωσε ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης. Στα μέσα Αυγούστου θα γίνει η τοποθέτηση των επίπλων διδασκαλίας και του λοιπού σχολικού εξοπλισμού.

Με τις πέτρες πήραν τους εργάτες του εργολάβου που επιχείρησε να κόψει τρία δέντρα για να συνεχιστεί το έργο της ανακαίνισης του κτιρίου και του π

Ούτε για την ερχόμενη σχολική σεζόν θα είναι έτοιμο το 12ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Καβάλα με τις εργασίες να συνεχίζον

Εγκρίθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως έγινε γνωστό από τον Δήμο Καβάλας, το τρίτο υποέργο για την ολοκλήρωση των εργασιών βιοκλιματικής αναβάθμισης των εσωτερικών εγκαταστάσεων και διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, προϋπολογισμού: 811.000 ευρώ.

Συναντήθηκε την Δευτέρα (1/3) ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του

Χωρίς χρονοδιάγραμμα (για την ώρα) φαίνεται πως συνεχίζει το 12oδημοτικό σχολείο Καβάλας στον Άγιο Ιωάννη. Τα παράπονα και οι ανησυχίες των γονέων πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο , καθώς βλέπουν τις εργασίες στο σχολείο σε αρχικό στάδιο

Το έργο με προϋπολογισμό μελέτης  ύψους 1.521.807,73 ευρώ, δημοπρατήθηκε στις 4-11-2014, αλλά λόγω των πολλών ενστάσεων, δεν πήρε την τελική έγκριση από την διαχειριστική αρχή, για ένταξη στην προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα επισκέφτηκαν στο γραφείο της εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 12ουΔημοτικού Σχολείου Καβάλας, η Διευθύντρια και εκπρόσωποι των καθηγητών, προκειμένου να την ενημερώσουν για τις δυσκολίες τις οποίες θα αντιμετωπίσουν από την προσωρινή μεταστέγαση του σχολείου τους.