Με εκδήλωση στο Λονδίνο συνεχίζει σήμερα τις δράσεις τουριστικής προβολής ο Δήμος της Δράμας, λίγες μόλις ημέρες μετά το αντίστοιχο «άνοιγμα» στη Γερμανία. Στόχος η αναζήτηση συνεργασιών στα θέματα γαστρονομικού και οινικού τουρισμού…

 

Ο Δήμος Δράμας, ως βασικός φορέας τουριστικής προβολής της περιοχής, αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος μέσα από την υλοποίηση ολοκληρωμένων δράσεων προώθησης και προβολής. Μεταξύ αυτών των δράσεων είναι και πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης στο Λονδίνο της Αγγλίας την Παρασκευή 3 Απριλίου και αναζήτηση συνεργασιών στα θέματα τουρισμού και ειδικότερα γαστρονομικού και οινικού τουρισμού με τοπικούς φορείς.

          Η παραπάνω εκδήλωση αποτελεί μέρος της αποστολής του Δήμου Δράμας με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και η οποία θα λάβει χώρα στο Λονδίνο το διάστημα 03-05 Απριλίου 2015. Μεταξύ των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν είναι η αναλυτική παρουσίαση της περιοχής ενδιαφέροντος, των παρεχόμενων τουριστικών επιλογών καθώς και η διανομή κατάλληλου προωθητικού υλικού παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Δράμας σε δημοσιογράφους βρετανικών ΜΜΕ, τουριστικούς πράκτορες και φορείς με σκοπό την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος αλλά και την δημιουργία συνεργασιών.

          Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο παντοπωλείο-εστιατόριο ERGON, στο κέντρο του Λονδίνου, το οποίο θα διαμορφωθεί ειδικά προκειμένου να φιλοξενήσει Βρετανούς δημοσιογράφους και προκειμένου να γίνουν οι ως άνω παρουσιάσεις καθώς και δειγματισμός προϊόντων της Δράμας (αλλαντικά και κρασί).

          Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προβληθεί στο κοινό-στόχος (δημοσιογράφοι, opinion leaders, εμπορικός ακόλουθος ελληνικής πρεσβείας κ.α.) ένα από τα δυνατότερα ατού των τουριστικών επιλογών της Δράμας που είναι ο οινικός και γαστρονομικός τουρισμός.

Η παρουσία του Δήμου Δράμας στο Λονδίνο πραγματοποιείται με τη συμμετοχή αποστολής, αποτελούμενη από μέλη της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου με συντονισμό επαφών από την ανάδοχο του έργου, αλλά και εταιρεία δημοσίων σχέσεων με έδρα το Λονδίνο και αποτελεί τμήμα του έργου με τίτλο «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ»