Ο Δήμαρχος Δράμας, ο Πρόεδρος του Π.Ο.Φ.Τ.Μ.Μ.Δ και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Δράμας σας προσκαλούν στην συναυλία αγάπης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 στις 20:00 στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Δράμας.

Την ορχήστρα θα διευθύνει ο αρχιμουσικός και καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, Καμπάνης Σαμαράς.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.  

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συναυλία είναι της Συμφωνικής Ορχήστρσας Νέων του Δημοτικού Ωδείου Δράμας σε συνεργασία με την παιδική και τη βυζαντινή χορωδία του Ωδείου καθώς και τη Γυναικεία Βυζαντινή Χορωδία Χωριστής Δράμας.

 

Εξάλλου, ο Δήμος Δράμας και ο Πολιτιστικός Οργανισμός Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στο Ρεσιτάλ Πιάνου του Λάμπη Βασιλειάδη που θα πραγματοποιηθεί  τη Παρασκευή  3 Απριλίου 2015 στις 20:00 στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Δράμας.

 

Ο πιανίστας Λάμπης Βασιλειάδης έκανε μουσικές σπουδές στην Ελλάδα, τη Γερμανία, την Αγγλία και την Αμερική. Έχει συνολικά έντεκα βραβεύσεις σε διεθνείς και εθνικούς διαγωνισμούς πιάνου. Η πλούσια δισκογραφική του δραστηριότητα (17 CD) έχει επανειλημμένα σχολιαστεί από τον διεθνή τύπο (Piano News, Fanfare Magazine, B.B.C. Music Magazine, Listener). Έχει συμπράξει με μεγάλες ορχήστρες (Φιλαρμονική Πράγας, Thailand Symphony, Fairbnaks Philharmonic, Suk Chamber, Κρατικές Ορχήστρες Αθηνών, Θεσσαλονίκης), ενώ αριθμεί περί τις 600 ατομικές συναυλίες στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Είναι τακτικός καθηγητής στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, καλλιτεχνικός διευθυντής των Διεθνών Μουσικών Ημερών στο Κίελο της Γερμανίας.  

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.