Ζευγάρι συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου στο Θεολόγο της Θάσου μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή. Το ζευγάρι συνελήφθη μετά από καταγγελία της κόρης της γυναίκας ότι στο παρελθόν, όταν το κορίτσι ήταν περίπου σε ηλικία 12 – 13 ετών ο 50χρονος τότε σύντροφος της μητέρας της είχε τελέσει σε βάρος της αποτρόπαιες πράξεις.

 

Εκείνο το διάστημα δεν είχε γίνει κάποια καταγγελία από μέρους της μικρής, ωστόσο όπως φαίνεται σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής  στη διάρκεια των φετινών χριστουγεννιάτικων εορτών τις οποίες πέρασε με τον πατέρα της στην Ξάνθη του εκμυστηρεύτηκε το συμβάν αλλά και άλλες καταστάσεις ζώντας με την μητέρα της και τον σύντροφό της στο Θεολόγο.

 

Το γεγονός αμέσως καταγγέλθηκε στον εισαγγελέα και το ζευγάρι στο Θεολόγο συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε και τις επόμενες ημέρες θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα για να απολογηθεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του Θεολόγου ο σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για άλλες πράξεις.