Συνελήφθη χθες (3-1-2020) το πρωί, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 20χρονος αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών. 

 

 

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 20χρονο και συνοδηγό άγνωστο συνεργό του, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

 

 

Στη συνέχεια το όχημα κινήθηκε στην Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης και αφού ακινητοποιήθηκε πλησίον του οικισμού της Τούζλας, οι επιβάτες του τράπηκαν πεζή σε φυγή, σε παρακείμενη αγροτική περιοχή. 

 

 

Άμεσα οι παραπάνω αστυνομικοί με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον 20χρονο οδηγό και δύο μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους οι διακινητές μετέφεραν, παράνομα στην ενδοχώρα. 

 

 

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς και ότι αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.

 

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και χρηματικό ποσό. 

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το ΤμήμαΔιαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.