Πολύ πριν εμφανιστούν οι εταιρίες κούριερ και πριν επικρατήσουν στην καθημερινότητα των ταχυδρομικών υπηρεσιών, υπήρχε πάντα ένας τρόπος για τους Καβαλιώτες να στέλνουν δέματα στα παιδιά τους, σε φίλους ή συνεργάτες: το ΚΤΕΛ!

 

Η αποστολή δεμάτων μέσω του ΚΤΕΛ όχι μόνο δεν σταμάτησε όλα αυτά τα χρόνια της «έκρηξης» στο χώρο των ταχυμεταφορών, αλλά αποτελεί διαχρονικά ένα σημαντικό κομμάτι του μεταφορικού έργου αλλά και του τζίρου του ΚΤΕΛ. 

 

Εδώ και λίγες ημέρες το ΚΤΕΛ έχει λανσάρει την υπηρεσία KTL courier services, με σχετική ανάρτηση στα social media αλλά και στην ιστοσελίδα του. 

 

«Επικοινωνήστε μαζί μας & θα φροντίσουμε μέσα σε 24 ώρες για την παραλαβή & αποστολή ή παράδοση του δέματός σας σε οποιαδήποτε σημείο της πόλης της Καβάλας» αναφέρει η σχετική ανάρτηση που εξηγεί ότι η υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ όλης της Ελλάδας

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

Στην αφίσα που έχει δημοσιευτεί αναφέρεται ότι το ΚΤΕΛ αναλαμβάνει την αποστολή δεμάτων και στα νησιά: Θάσο, Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο (Βαθύ, Καρλόβασι), Ικαρία (Φούρνοι), Μύκονο, Σύρο και Πειραιά. Από τους προορισμούς, καταλαβαίνει κανείς ότι το ΚΤΕΛ μπαίνει στη διαδικασία συνεργασίας με τις τοπικές ναυτιλιακές εταιρίες και με την Hellenic Seaways και με το δικό της «δίκτυο» δηλαδή το λιμάνι της Καβάλας που είναι σημείο αφετηρίας/τερματισμού των ακτοπλοϊκών συνδέσεων του Αιγαίου. 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η υπηρεσία δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως και το ΚΤΕΛ αναζητά τους συνεργάτες εκείνους που θα βοηθήσουν στην τελειοποίησή της. Όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν κάποιο δέμα μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες λεπτομέρειες με το 2510232267 και το 6947878707.