Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση που γίνεται στην Καβάλα στο πλαίσιο της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ για την εγγραφή νέων μελών. Η εκδήλωση θα έχει τη μορφή ανοιχτής συνέλευσης. 

 

Εισηγήσεις θα κάνουν η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

 

Χαιρετισμό θα απευθύνει και η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου, η οποία εξάλλου εκφράζει την διεύρυνση του κόμματος καθώς ήταν μια από τις ηχηρές προσχωρήσεις που σημειώθηκαν το 2019, από το χώρο της κεντροαριστεράς ή της λεγόμενης σοσιαλδημοκρατίας.

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την έναρξη της καμπάνιας για την εγγραφή νέων μελών, απευθύνει κάλεσμα τόσο στα μέλη όσο και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία να συμμάσχουν στην Ανοιχτή Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα «Φίλιππος» του ξενοδοχείου Airotel Galaxy.

 

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τα μέλη και τους φίλους που θα παραστούν στην συνέλευση.