Ο Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Παγγαίου 6ο AQUATHLON στο κόλπο της Ν.Ηρακλείτσας και στους αστικούς δρόμους της περιοχής με την επωνυμία «Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ 2019».

 

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση, αρκεί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα (Δήλωση Συμμετοχής & Υπεύθυνη Δήλωση). Για συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών, είναι απαραίτητη η Υπεύθυνη Δήλωση από γονέα ή κηδεμόνα.

 

 

Ημερομηνία: Σάββατο 31 Αυγούστου  2019

 

Τόπος: Κόλπος Ν. Ηρακλείτσας,  μπροστά από το Parking του χωριού και οι πεζόδρομοι και χωμάτινοι  δρόμοι της περιοχής.

 

Ώρα αγώνα: 17:00μ.μ. 

 

Ώρα προσέλευσηςΤεχνική σύσκεψη : Οδηγίες για την διεξαγωγή του αγώνα θα δοθούν 1 ώρα πριν την εκκίνηση.

 

Κανονισμοί: Για την κολύμβηση οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης, με εγκεκριμένο μαγιό όπως αυτό προβλέπεται από τη FINA και αφορά στο Open Water, απλό κολυμβητικό μαγιό ή στολή τριάθλου. Πλευστικά ή κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.τ.λ.) δεν επιτρέπονται, όπως και αναπνευστικά βοηθήματα (αναπνευστήρες).Όσοι επιθυμούν  να χρησιμοποιήσουν κολυμβητικά βοηθήματα θα αποκλείονται από την κατάταξη της κατηγορίας τους. Πριν την εκκίνηση οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.

 

Χρονομέτρηση : Ηλεκτρονική και θα υπάρξουν και ενδιάμεσα περάσματα σε κάθε γύρο.

 

Περιγραφή αγώνα αποστάσεις: Ο αγώνας ξεκινά με 2 χλμ. Τρέξιμο οι αθλητές περνούν από την ζώνη αλλαγής και κολυμπούν 800μ οριοθετημένα με σημαδούρες, περνούν από την ζώνη αλλαγής και ξεκινούν 4 χλμ τρέξιμο όπου και τερματίζουν από εκεί που ξεκίνησαν.

 

Κατηγορίες αγώνα : 1η κατηγορία έως 20 ετών (1999) 2η κατηγορία  21– 34 ετών (1998-1984) 3η κατηγορία 35-49 ετών (1983-1970) κατηγορία 50 και άνω(1969 και άνω).

 

 

Σκυταλοδρομία ( Aλλος τρέχει άλλος κολυμπάει):

Το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας θα διεξαχθεί με δύο αθλητές από τους οποίους ο ένας είναι δρομέας και ο άλλος κολυμβητής, ίδιου φύλου ή μικτής ομάδας. Οι κατηγορίες είναι με το άθροισμα των ηλικιών των δύο αθλητών και είναι 1η κατηγορία έως 60 ετών, 2η κατηγορία έως 90 ετών 3η κατηγορία 91 και άνω.

 

Εγγραφές: Εγγραφές θα γίνονται στη φόρμα συμμετοχής του www.othak.gr  ή και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα της εκκίνησης, οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της γραμματείας μία ώρα πριν την εκκίνηση, έτσι ώστε να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους και να παραλάβουν το νούμερό τους.

 

Εκκίνηση : Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει μπροστά από το parking της Ν. Ηρακλείτσας.

 

Έπαθλα: Στον πρώτο/η νικητή/τρια  της γενικής κατηγορίας του αγώνα θα δοθεί κύπελλο  ενώ στους τρείς πρώτους αθλητές /τριες κάθε κατηγορίας θα δοθεί μετάλλιο και δίπλωμα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.

 

Πακέτο συμμετοχής: Οι αθλητές που θα δηλώσουν συμμετοχή έως τις 25 Αυγούστου  αναμνηστικό σακίδιο του αγώνα και σκουφάκι Η συμμετοχή του κάθε αθλητή είναι  15€. Για τις σκυταλοδρομίες ο κάθε αθλητής έχει συμμετοχή 10 ευρώ ενώ για τους αθλητές που συμμετέχουν και στον κολυμβητικό αγώνα η συμμετοχή τους στο Aquathlon είναι δωρεάν.

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα συμμετοχής στο http://www.othak.gr/site/show-news ή στο FAX του συλλόγου 2510231018 αλλά και στη γραμματεία του ΟΘΑΚ την ημέρα του αγώνα έως και δύο  ώρες πριν τον αγώνα.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας Χ’’Κωσταντίνου Κώστας 6974221150 & Βαλασάκη Φιλιώ 6932191073

 

Αρσένη Κική 6944104283

 

 Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν μαζί τους έγγραφο που να πιστοποιεί την ηλικία τους και να υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση αθλητή, οι δε αθλητές το αθλητικό τους δελτίο ή φωτοτυπία αυτού

 

 

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου.