Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπ. Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια. Συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του το Πολυδύναμο Ιατρείο της Παραλίας Οφρυνίου.

 
Ο Βουλευτής ζήτησε από τον Υπουργό να μεριμνήσει για την επάνδρωση του Πολυδύναμου Ιατρείου, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και από άποψη ασθενοφόρου. Όσον αφορά το ανθρώπινο δυναμικό ενημέρωσε τον Υπουργό πως ενώ έχουν εγκριθεί δύο θέσεις για Ιατρούς, έχει προκηρυχθεί η μια και ακόμα δεν έχει καλυφθεί. Επομένως θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

 

Επίσης, ο Βουλευτής ζήτησε από τον Υπουργό τη μεταφορά του ασθενοφόρου στο Πολυδύναμο Ιατρείο, το οποίο ο πρώτος έφερε ως δωρεά του Ερυθρού Σταυρού της Ιταλίας, ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα τα τυχόν περιστατικά που συμβαίνουν στην περιοχή. Όπως επίσης και να καλυφθεί η θέση του οδηγού - διασώστη με προκήρυξη θέσης στο ΚΥ Ελευθερούπολης όπου υπάρχει ενδιαφέρον. 

 

Ο Υπουργός έδειξε ενδιαφέρον και θα συνδράμει στην άμεση επίλυση των προβλημάτων. Ο Γιάννης Πασχαλίδης όπως έχει διαμηνύσει θέτει ως προτεραιότητα την εξασφάλιση καλύτερων και αποτελεσματικότερων υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες του.    

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

(δελτίο Τύπου)