Ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας, κατέθεσε στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τον πρώτο Τεχνικό Φάκελο Υδατοδρομίου που καλύπτει τις απαιτήσεις του νέου Νόμου 4568/18. Ο Τεχνικός Φάκελος εκπονήθηκε από την Ανάδοχο εταιρεία «Ελληνικά Υδατοδρόμια». 

Ταυτόχρονα υπεβλήθη η Aίτηση για την απόκτηση Άδειας Ίδρυσης του Υδατοδρομίου Καβάλας με ιδιοκτήτη τον  Οργανισμό  Λιμένος  Καβάλας. 

Η αίτηση και ο Τεχνικός Φάκελος έλαβαν αριθμό Πρωτ: 60086/26-7-19 

  

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.Λ.Κ  Α.Ε.  κ. Ηλιάδης Χρήστος  - Χριστιανός αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Με την ολοκλήρωση του Τεχνικού Φακέλου μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία των ελέγχων για την αδειοδότηση του Υδατοδρομίου Καβάλας. Η συνεπακόλουθη έναρξη πτήσεων υδροπλάνων θα προσδώσει σημαντικότατη υπεραξία στο Λιμένα Καβάλας  «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» καθώς θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού και κατ’ επέκτασιν της Οικονομίας της ευρύτερης περιοχής. 

 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της “Ελληνικά Υδατοδρόμια” κ. Τάσος Γκόβας αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία με την Ο.Λ.Κ Α.Ε.  για την κάλυψη των απαιτήσεων του νέου Ν.4568/18 που, όπως δήλωσε, θα συνεχισθεί με στόχο να εκδοθεί η Άδεια Ίδρυσης του Υδατοδρομίου Καβάλας, το συντομότερο δυνατόν.  

 

                                                      Εκ της Ο.Λ.Κ.  Α.Ε