Νιώθω την πηγαία ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας που για άλλη μια φορά με εμπιστεύτηκαν και με ανέδειξαν μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

 

Η εμπιστοσύνη σας στη Νέα Δημοκρατία και στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, δείχνει την ανάγκη η Πατρίδα μας να πάει μπροστά και να εκσυγχρονίσει τους θεσμούς και τον τρόπο διακυβέρνησης της. Η πολιτική των πρωτογενών πλεονασμάτων και των αυταπατών έφτασαν την οικονομία στα όρια της. Τώρα, το θέμα είναι να δοθούν κίνητρα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, του ακρογωνιαίου λίθου της ελληνικής οικονομίας, με απώτερο σκοπό την ανάκαμψη τους.

 

Οι πολίτες της Π.Ε. Καβάλας γνωρίζουν πολύ καλά το έργο μου και είναι ιδιαίτερη τιμή να το εκτιμούν τόσο πολύ, ώστε να συνεχίζουν να με επιλέγουν και συνεχώς να αυξάνονται. Δεν χρησιμοποίησα πότε την πρακτική των παχυλών υποσχέσεων για να συγκεντρώσω ψήφους. Το μόνο που έπραττα, πράττω και θα πράξω είναι να δεσμεύομαι να συνδράμω στα προβλήματα των συμπολιτών μου όπως και με όποιον τρόπο μπορώ. Η επανεκλογή μου στο βουλευτικό αξίωμα αποδεικνύει πως οι πολίτες της Π.Ε. Καβάλας όχι μόνο έχουν κουραστεί να τους τάζουν ήλιο και θάλασσα, αλλά έχουν αναπτύξει πλέον και ορθό πολιτικό κριτήριο.

 

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ.Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη συμπερίληψη μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Νιώθω επίσης την ανεξάντλητη ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρώην Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, καθώς και τις χιλιάδες φίλους για τη στήριξη που μου παρείχαν τις κρίσιμες ώρες, όταν κάποιοι προσπαθούσαν να υπονομεύσουν τις κατά αλλά αδιάβλητες διαδικασίες επιλογής υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ήμουν, είμαι και θα είμαι ενεργό κύτταρο της πολιτικής καθημερινότητας της Π.Ε. Καβάλας, καθώς γεννήθηκα, μεγάλωσα και έκανα οικογένεια στην Καβάλα, βιώνοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα των συμπολιτών μου. Γι' αυτό, λοιπόν, απευθύνω γενική πρόσκληση σε όλες και όλους να επικοινωνούν με το βουλευτικό μου γραφείο για οποιοδήποτε πρόβλημα τους απασχολεί.

Γιατί ενωμένοι μπορούμε καλύτερα...