Ιδιαίτερα εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα υπήρξε η συνάντηση εργασίας που είχε ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλοςμε τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας (ΟΕΒΕΚ) και του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην Καβάλα.

Μετά την αρχική ενημέρωση του κ. Παναγιωτόπουλουαπό τους Προέδρους της ΟΕΒΕΚ κ. Γιάννη Παναγιωτίδηκαι του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλη Λεμονίδηγια όλες τις τελευταίες εξελίξεις στις υποθέσεις που απασχολούν επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους, ακολούθησε αναλυτική και εκτενής συζήτηση στην οποία συμμετείχαν επίσης μέλη της Διοίκησης των Σωματείων της ΟΕΒΕΚ.

Τα θέματα στα οποία επικεντρώθηκαν οι συνομιλίες αφορούσαν τη μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών υποχρεώσεων των επαγγελματιών, τον περιορισμό της γραφειοκρατίας, την επίσπευση της διαδικασίας έκδοσης οικοδομικής άδειας, τον έλεγχο και περιορισμό του παραεμπορίου, τη ρύθμιση των «κόκκινων δανείων», την επιβράβευση των συνεπών επιχειρήσεων και την επέκταση της ρύθμισης των 120 δόσεων και στα Νομικά Πρόσωπα. 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ