Πρωτοσέλιδα

 

 

 

 

 

Εμβρόντητος έμεινε ο οδηγός φορτηγού τροφοδοσίας καταστημάτων όταν είδε το όχημα να τσουλάει την ώρα που το ξεφόρτωνε και να κάνει στην κυριολεξία βουτιά μέσα στο λιμάνι των Λιμεναρίων. 

 

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το πιο πιθανό είναι να λύθηκε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το φορτηγό να διανύσει μια απόσταση 70 μέτρων χωρίς ευτυχώς να συναντήσει στο διάβα του άλλο όχημα ή κάποιο πεζό. Το ευτύχημα επίσης ήταν ότι την ώρα που έπεφτε στη θάλασσα πέρασε ανάμεσα από δυο πανάκριβα κότερα που ήταν αραγμένα στο λιμάνι χωρίς να τα χτυπήσει. 

 

Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι του κ. Γιάννογλου

 

Το δελτίο Τύπου του Λιμενικού αναφέρει τα εξής:Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θάσου, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό πτώσης φορτηγού οχήματος στη θάλασσα, εκτός ζώνης λιμένα Λιμεναριών ν. Θάσου, χωρίς επιβαίνοντες.
Συγκεκριμένα, το ανωτέρω όχημα ενώ ήταν σταθμευμένο, λόγω της κλίσης του οδοστρώματος, άρχισε να κινείται καταλήγοντας στη θάλασσα.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ή ζημιά σε περιουσία τρίτων και δεν παρατηρήθηκε ρύπανση.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, ενώ το φορτηγό όχημα πρόκειται να ανελκυστεί από γερανοφόρο όχημα με τη συνδρομή δυτών, με μέριμνα του ιδιοκτήτη του .