Δύο συναυλίες προσφέρει το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας (ΔΩΚ) προσεχώς, στο πλαίσιο των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2019, με πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες και όλες τις μουσικές προτιμήσεις.

 

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/6 στις 9:00 το βράδυ στην κλιματιζόμενη αίθουσα «Παπαϊωάννου» του ΔΩΚ, όπου θα εμφανιστούν η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΕΓΧΟΡΔΩΝ (διεύθυνση: Χρήστος Κόζαλης) και η ΑΚΟΡΝΤΕΟΝΑΤΑ (διεύθυνση: Παύλος Ξανθόπουλος). Το πρόγραμμα της Ορχήστρας Εγχόρδων περιλαμβάνει μουσική των Βιβάλντι και Μότσαρτ, ενώ η Ακορντεονάτα θα παρουσιάσει επιλογές από το διεθνές ρεπερτόριο.

 

Η δεύτερη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25/6, επίσης στις 9:00 το βράδυ στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» του ΔΩΚ. Εκεί θα απολαύσουμε το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ “FUNK & SOUL” του ΔΩΚ (διεύθυνση: Νίκος Πανταζόγλου) σε ένα αφιέρωμα στη μουσική των δεκαετιών 1960 έως 1980, με γνωστά κομμάτια των Meters, G. Green, Isaac Hayes, Rufus & Chaka Khan.

 

Ταυτόχρονα, σε καθημερινή βάση στο Ωδείο μας γίνονται Συναυλίες Τάξεων παράλληλα με τις ετήσιες και τις απολυτήριες εξετάσεις, που θα βρίσκονται σε εξέλιξη έως τις 30/6. Επιπλέον, συζητείται ανάμεσα στην απερχόμενη και την επερχόμενη Διοίκηση η αποστολή επίλεκτων μαθητών του ΔΩΚ σε Διεθνές Φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στην Albena της Βουλγαρίας στα τέλη Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σε επόμενο Δελτίο Τύπου.

 

 

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Ω.Κ.        Ο Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ.           Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος              Θεόδωρος Τζατζάρης