Σημαντική ανανέωση υπάρχει στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) στο νομό Καβάλας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του κόμματος για τα τελικά ψηφοδέλτια σε 31 εκλογικές περιφέρειες. 

 

Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από τους: 

 

Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ:

ΜΑΝΤΕΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΠΑΚΟΣΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΣΑΛΔΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΤΣΑΡΔΑΚΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΤΣΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ

 

Ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Παπουτσής καθώς και η προερχόμενη από τη ΔΗΜΑΡ Μαρία Τσουρή, είχαν ανακοινωθεί πρώτοι, πριν από αρκετό καιρό. 

 

Πρόσφατα, είχαν ανακοινωθεί ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Κώστας Παπακοσμάς και ο περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Τσαλδαρίδης, μαζί με τον δικηγόρο και πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Παύλο Γεωργιάδη, ο οποίος ωστόσο απέσυρε την υποψηφιότητά του μετά την αποχώρηση/απομάκρυνση του Βαγγέλη Βενιζέλου από το κόμμα. 

 

Για τις δύο θέσεις που τελικώς είχαν μείνει κενές, ακούστηκαν διάφορα ονόματα έως τώρα. Ακουγόταν μεταξύ άλλων το όνομα της δημοσιογράφου και υποψήφιας ευρωβουλευτή στις πρόσφατες εκλογές, Βάσως Μώραλη, ωστόσο το σενάριο αυτό απομακρύνθηκε. 

 

Τελικά, η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ είχε ως δεύτερη γυναικεία υποψηφιότητα αυτήν του κομματικού στελέχους Γιώτας Τσαρδακλή (πρώην Γκιουζέλη) ενώ την εξάδα των υποψηφίων συμπλήρωσε ο λογιστής και πρώην δημοτικός σύμβουλος Θάσου, πρώην πρόεδρος της Δόξας Θεολόγου-Ποτού, Κώστας Μαντέχος